Ontwerp je eigen telefoonhoesje 

Ontwerp je eigen telefoonhoesje 

29 augustus 2022 Uit Door Birte

Ben je zoekende naar een persoonlijk cadeau voor een vriend of vriendin? Dan ben je hier op het juiste adres! Je kunt namelijk een eigen telefoonhoesje ontwerpen. Het ontwerpen van een eigen telefoonhoesje, maakt een cadeau een heel stuk persoonlijker. Er is te zien dat je de tijd hebt genomen om op zoek te gaan naar een geschikt, maar ook persoonlijk cadeau. Ben jij enthousiast geworden en wil je daarom ook een eigen telefoonhoesje ontwerpen? Lees dan verder!

 

Ontwerp jouw telefoonhoesje eenvoudig en snel

Het ontwerpen van een telefoonhoesje kun je eenvoudig online doen! Kies het model van de telefoon en ontwerp het leukste telefoonhoesje van 2022! Door de vele opties is de kans klein dat je uiteindelijk een soortgelijk ontwerp als iemand anders hebt. 

 

De prijs van een telefoonhoesje

Een eigen ontworpen telefoonhoesje kun je al kopen voor €14,95. Dit gaat om de softcase hoesjes. Deze hoesjes bieden je enige bescherming, maar worden vooral gebruikt voor de sier! Wil jij geen verzendkosten betalen? Dan is case 24 het juiste adres voor jou. Ook worden de meeste hoesjes die bij deze webshop voor 16:00 besteld zijn, dezelfde dag nog verzonden! 

 

De stevigheid van het hoesje

Een hoesje mag natuurlijk mooi zijn, maar het belangrijkste is dat het hoesje ook je telefoon beschermd. Daarom is het van belang om op zoek te gaan naar een stevig hoesje. door het aanschaffen van een stevig hoesje, verklein je de kans dat je telefoon schade oploopt bij een valpartij.

 

De wallet case

Ben jij zeer zuinig met je telefoon en wil jij ook je bankpassen kunnen opslaan in het telefoonhoesje? Dan is het aan te raden om te kijken voor de wallet case. De wallet case biedt je namelijk zoveel meer dan bescherming. Naast dat je telefoon aan alle kanten wordt beschermd, heb je ook de mogelijkheid om een aantal passen op te slaan in het hoesje. Hierdoor heb je alles altijd bij de hand als je bijvoorbeeld op stap gaat!

 

Crossbody Case

Ook heb je de mogelijkheid om de crossbody case aan te schaffen. Deze case zorgt ervoor dat je altijd je telefoon bij de hand hebt, maar niet hoeft vast te houden. Dit telefoonhoesje wordt namelijk geleverd met een koord. Hierdoor kun je je telefoon laten hangen over je schouder of om je nek. Deze hoesjes zijn perfect voor als je vaak reist! Zelf telefoonhoesje maken doe je bij case24! Hier kun je namelijk volledig je eigen stijl aanhouden en ben je zeker van een goede kwaliteit.