Een aantal tips voor het dragen van ondergoed

Een aantal tips voor het dragen van ondergoed

26 augustus 2022 Uit Door Birte

Een thuis is tegenwoordig een kantoor, chillplek, Netflix, koffietent en school in één. Alles is vandaag de dag mogelijk in je woning. En als iedereen toch de hele dag thuis zit dan moet dat natuurlijk op een zo’n comfortabel mogelijke manier. En dit alles begint bij goed zittend ondergoed zoals bjorn borg boxers. Dit zijn een aantal tips voor een maximaal comfort bij ondergoed.

 

Ga voor hip ondergoed met bamboe

Het materiaal type bamboe is vandaag de dag helemaal trendy en hip. Dat is niet zo raar, want dit materiaal is namelijk heel zacht en daarnaast ook antibacterieel. Zo behoud je heel de dag door een fris gevoel. Bamboe groeit op een natuurlijke manier, waardoor dit materiaal ook nog eens veel duurzamer is dan andere soorten textiel. Kies je voor een bamboe dames onderbroek of bamboe heren boxer dan is dat comfortabel en ook nog eens heel goed voor het milieu. 

 

Kies voor boxershorts met lange pijpen

Je hebt bjorn borg boxers met lange pijpen, maar er zijn ook boxershort met extra lange pijpen. Wat is daar nu precies het voordeel van? Niemand wordt vrolijk van opkruipende ondergoed. Kies je voor een boxershort met extra lange pijpen dan ben je er zeker van dat je ondergoed niet gaat opkruipen. Ook ben je verzekerd van warme benen bij dit soort boxershorts. Dit is ideaal voor mannen, maar ook vrouwen kunnen er zo hun voordeel mee doen. En voor vrouwen is een boxershort een stuk fijner dan een string tussen de billen.

 

Extra comfort met de wijde boxershort

De wijde boxershort is er één voor de heren. Kom je even dagen niet van de bank af en ben je constant aan het Netflixen? De wijde boxershort is jouw grote vriend. De wijde boxer is namelijk ideaal voor dit soort omstandigheden, omdat het veel beter ademt daar beneden. Je ervaart een grote vrijheid zoals je dat nooit van te voren hebt gekend. 

 

De bralette is goed zittend damesondergoed

Wil je als vrouw goed zittend damesondergoed dan is de bralette het overwegen waard aan te schaffen. Een bralette is een soort van bh, maar dan zonder beugels. Daardoor heb je als vrouw nooit geen last meer van irriterende beugels die in je huid prikken of te strak zitten. Het zit heel comfortabel. En niet geheel onbelangrijk voelt een bralette dragen als een no bra day. Koop er gelijk een lekker zittende onderbroek bij en je ervaart comfort zoals je nog nooit hebt ervaren.